logo-title

Estetică Dentară

Estetică dentară în Bacău

îți redăm încrederea în zâmbetul tău Folosind cele mai noi tratamente cosmetice, putem îmbunătăți foarte mult aspectul dinților și al zâmbetului tău. Oferim cele mai noi tratamente cosmetice dentare, inclusiv:

  • Fațete cosmetice O fațetă dentară reprezintă un element de actualitate în practica stomalogiei estetice și presupune aplicarea pe fața vizibilă a dinților, cu predilecție la dinții frontali, a unor fațete speciale din ceramică.
  •  
  • Coroane de porțelan   Suntem mândri să oferim un tratament modern și rapid în reabilitarea dentitiei. În doar 72 de ore un dinte rupt sau care lipsește poate fi restaurat cu un aspect natural

Albirea dintilor – Una dintre cele mai populare si cele mai putin invazive modalitati de a imbunatati aspectul estetic al dintilor este procedura de albire a dintilor. La Icodent folosim un sistem de albire modern care folosește cel mai mare procent de peroxid profesional disponibil pentru o acțiune eficientă de albire.

Construcție compozită
Conturarea dinților este folosită pentru a netezi dinții ciobiți sau pentru a remodela sau modifica subtil lungimea dinților pentru a vă oferi un zâmbet mai atrăgător. Această procedură este relativ rapidă și ieftină.

Invisalign/Clear
Transformă-ți zâmbetul cu bretele clare, confortabile, convenabile și discrete. Programeaza consultația astăzi!

  •  

Contactează-ne!

Program

Luni
09:00 - 18:00
Marti
09:00 - 18:00
Miercuri
09:00 - 18:00
Joi
09:00 - 18:00
Vineri
09:00 - 18:00
Sâmbătă
Închis
Duminică
Închis

Str. Războieni, Nr.7/A, parter, Bacău

0770 421 510

office@icodent.ro

Programări Online